Beeldend kunstenaarsduo

Als beeldend kunstenaars willen wij als inspirators en bruggenbouwers middenin de samenleving staan. Een groeiproces van Ik naar Wij in de bewustwording dat wij deel zijn van het grote geheel en dat we medescheppers zijn op deze aarde en de gezamenlijke verantwoordelijkheid die dit nieuwe levensgevoel met zich meebrengt. Ons bewustzijn wordt een creatief deelnemend bewustzijn, een overgang van individueel denken naar universeel denken. Deze Quantum-sprong genereert een totaal nieuw betekenisvol mens en wereldbeeld, een harmonische symbiose tussen tussen het mannelijke en vrouwelijke, tussen natuur en cultuur, economie en spiritualiteit, tussen Oosters en Westers denken, tussen individu en maatschappij. Wij noemen dit Quantum-Art. Uit onze meer dan 50 jarige samenwerking is wereldwijd een omvangrijke symbolische universele verbindende beeldtaal ontstaan.

korte film: De Wereld Mijn Tuin 2015

Kunst

Twee mensen verbonden door de droom om een universele beeldtaal te ontwikkelen en het leven te leven als een uniek avontuur gebaseerd op de aloude levensvragen: Wie ben ik, Wat is de zin van het leven en Hoe geef ik dit leven vorm. Vanaf 1974 groeit de Plant in het totale werk uit tot de conceptuele metafoor voor de mens en haar verlangen om zich te ontplooien tot wie hij of zij in diepste wezen is.

Bekijk alle kunstwerken

Projecten

Als alchemisten zijn wij op zoek naar een nieuwe creatieve symbiose tussen economie en spiritualiteit, tussen cultuur en natuur, tussen Oosters en Westers denken, tussen individu en maatschappij. Dit proces noemen wij vanaf 1991 Quantum-Art en is verbeeld in een aantal mondiale kunstprojecten.

Bekijk alle projecten